Вярваме, че твоята външност е красива по рождение и няма нужда да “поправяш” кожата или лицето си. Трябва само да ги познаваш и се грижиш добре за тях. 

На козметичния пазар има безброй продукти, реклами и обещания. Трудно е да  се ориентираш и да избереш това, което е добро за теб. Едно е сигурно обаче – оставаш с усещането, че нещо не ти е наред и трябва да “коригираш дефектите си”. Не сме съгласни с това! 

Вече познаваме прекрасната дама, която ни се доверява! Тя e силна и лъчезарна, но прекалено заета. Обича да полага грижи за външния си вид, но не й стига времето. Съзнава, че е красива, но начинът на живот оставя отпечатък на лицето й. Не иска да го скрие, защото това са следи от радости, тревоги, трудности и премеждия. Ще й се обаче да изглежда свежа, да сияе отвътре без да се «маскира» или да се подлага на операции и инвазивни процедури. Тя иска да запази истинската си “дива” природа и естествения вид на лицето си.

За нея, с много любов и последователност създадохме Wild & Beautiful. Използваме най-добрите съставки с доказано действие за вълшебните формули на продуктите. Създадохме и ритуали, които обновяват кожата и я правят красива и сияйна! Така й помагаме да разкрие и запази вродената си красота!

Събрахме и обработихме планина от информация, за да предложим този подход за активна грижа за лицето, духа и тялото. Всеки слой от кожата има нужда от внимание. Затова ти предлагаме специална грижа в няколко стъпки:

Стъпка 1: Ефикасни продукти, наситени с естествени съставки, с доказано действие!

Стъпка 2: Техники за нанасяне на продуктите и масаж на лицето, които увеличават защитните сили на кожата. Така продуктите се усвояват най-добре, а резултатите са добри и трайни! 

Стъпка 3: Упражнения за лице, които да увеличават обема на мускулите и предотвратяват отпускането, увисването и формирането на дълбоки бръчки. 

Предотврати стареенето и възвърни жизнеността и младежкия вид на лицето си с Wild & Beautiful!

Балсамът е прекрасен! Тенът ми се избистря, кожата е видимо озарена, несъвършенствата избледняват. Благодаря за чудесния продукт, който предлагате!

Гергана Петрова

Балсамът е просто разкошен. Кожата ми, която е чувствителна и става на пъпки от всичко, го понася много добре. Кремчето попива бързо, ухае на истинско и оставя усещане за мека и здрава кожа. Благодаря!

Весела Куманова – Колева

Вече 3-та седмица използвам дневния крем и съм изключително доволна. През топлите месеци кожата ми се омазнява, а зимата – изсъхва, и като цяло е доста чувствителна.
Кремът ми се отразява много добре – попива бързо, не оставя усещане за “маска” и прави кожата гладка и хидратирана за цял ден. Определено ще продължа да го използвам и занапред.

Мая Златкова

Козметика с дъх на билки! Точно това, което ми трябва сутрин и с което заспивам вечер. Горещо препоръчвам.

Даниела Иванова

От блога

6 съвета за красива кожа след 40 рожден ден

След 40 ти рожден ден в кожата започват да се случват промени. Те могат да повлияят на добрия вид на лицето...

Прочети повече

Можеш ли да подмладиш и поддържаш кожата си с естествени продукти?

Все повече хора разчитат на инвазивните процедури за запазване на младежкия вид на лицето си. На пазара се предлагат много възможности...

Прочети повече

Как хормоните влияят на кожата ти?

Хормоните са вещества, които се синтезират от жлезите с вътрешна секреция в тялото. Те навлизат в кръвта и контролират всички основни...

Прочети повече