Вярваме, че твоята външност е красива по рождение и няма нужда да “поправяш” кожата или лицето си. Трябва само да ги познаваш и се грижиш добре за тях. 

На козметичния пазар има безброй продукти, реклами и обещания. Трудно е да  се ориентираш и да избереш това, което е добро за теб. Едно е сигурно обаче – оставаш с усещането, че нещо не ти е наред и трябва да “коригираш дефектите си”. Не сме съгласни с това! 

Вече познаваме прекрасната дама, която ни се доверява! Тя e силна и лъчезарна, но прекалено заета. Обича да полага грижи за външния си вид, но не й стига времето. Съзнава, че е красива, но начинът на живот оставя отпечатък на лицето й. Не иска да го скрие, защото това са следи от радости, тревоги, трудности и премеждия. Ще й се обаче да изглежда свежа, да сияе отвътре без да се «маскира» или да се подлага на операции и инвазивни процедури. Тя иска да запази истинската си “дива” природа и естествения вид на лицето си.

За нея, с много любов и последователност създадохме Wild & Beautiful. Използваме най-добрите съставки с доказано действие за вълшебните формули на продуктите. Създадохме и ритуали, които обновяват кожата и я правят красива и сияйна! Така й помагаме да разкрие и запази вродената си красота!

Събрахме и обработихме планина от информация, за да предложим този подход за активна грижа за лицето, духа и тялото. Всеки слой от кожата има нужда от внимание. Затова ти предлагаме специална грижа в няколко стъпки:

Стъпка 1: Ефикасни продукти, наситени с естествени съставки, с доказано действие!

Стъпка 2: Техники за нанасяне на продуктите и масаж на лицето, които увеличават защитните сили на кожата. Така продуктите се усвояват най-добре, а резултатите са добри и трайни! 

Стъпка 3: Упражнения за лице, които да увеличават обема на мускулите и предотвратяват отпускането, увисването и формирането на дълбоки бръчки. 

Предотврати стареенето и възвърни жизнеността и младежкия вид на лицето си с Wild & Beautiful!

Балсамът е прекрасен! Тенът ми се избистря, кожата е видимо озарена, несъвършенствата избледняват. Благодаря за чудесния продукт, който предлагате!

Гергана Петрова

Балсамът е просто разкошен. Кожата ми, която е чувствителна и става на пъпки от всичко, го понася много добре. Кремчето попива бързо, ухае на истинско и оставя усещане за мека и здрава кожа. Благодаря!

Весела Куманова – Колева

Вече 3-та седмица използвам дневния крем и съм изключително доволна. През топлите месеци кожата ми се омазнява, а зимата – изсъхва, и като цяло е доста чувствителна.
Кремът ми се отразява много добре – попива бързо, не оставя усещане за “маска” и прави кожата гладка и хидратирана за цял ден. Определено ще продължа да го използвам и занапред.

Мая Златкова

Козметика с дъх на билки! Точно това, което ми трябва сутрин и с което заспивам вечер. Горещо препоръчвам.

Даниела Иванова