Перфектната комбинация от грижа за пролетно съживяване на кожата!

Детоксикиращ нощен балсам + Хидратиращ дневен крем от Wild Cosmetics

74.80 лв. 59.00 лв.

Детоксикиращ нощен балсам

Ще се събудите със сияйна, хидратирана и гладка кожа!

Детоксикиращият нощен балсам съдържа шест етерични масла от български билки, които галят сетивата и прочистват всеки тип кожа! Балсамът хидратира, изглажда и изравнява тена. Той не е крем за лице, защото се състои от 100% натурални съставки, всяка от които носи ползи за кожата. В козметиката, с която сме свикнали, те са в концентрация от 1% до 40%. За това количество по-малко от грахово зрънце от Детоксикиращия нощен балсам е достатъчно, за цялото лице!

След редовната му употреба ще се будиш с все по:

• заличени зачервявания и несъвършенства,
• хидратирана и балансирана кожа,
• озарен и изгладен тен.

Балсамът успокоява ума благодарение на уникална комбинация от 6 етерични масла. Така той ни дарява с истинска разкрасяваща почивка! Прилага се със специален масаж, който му помага да прочисти кожата по пътя на лимфата. Вълшебният аромат на билки, заедно с ритуала за нанасяне правят употребата му истинско удоволствие за сетивата!

За всеки тип кожа

15 мл*

* Опаковката е достатъчна за 3 месеца всекидневна употреба

Хидратиращ дневен крем

Хидратиращият дневен крем носи красота на кожата и радост на сетивата Ви!

Нежният, хидратиращ крем ще възстанови лицето ти и ще го направи меко и гладко. Той съдържа био етерични масла от роза и безсмъртниче, известни със своите регенериращи свойства. Те проникват в кожата бързо, облекчават признаците на умора и предотвратяват преждевременното стареене. С 2-3 оризови зрънца от Хидратиращия дневен крем, лицето ти ще бъде свежо, подхранено и защитено от вредните влияния на околната среда.

При редовна употреба ще:

  • забравиш за усещането за сухота,
  • чувстваш кожата си жива и еластична,
  • се сбогуваш с повяхналата и уморена кожа.

Формулата на крема го прави близък до структурата на естествените мазнини в кожата ти и му позволява да проникне в дълбочина и да я възстанови. При редовна употреба ще усещаш лицето си свежо, а ароматът ще донесе радост на сетивата ти! Той идва само от био етеричните масла от билки, преработени в българска дестилерия.

За нормална до суха кожа

30 мл*

* Опаковката е достатъчна за 4 месеца всекидневна употреба

Прекрасни продукти! Нощният балсам прави кожата ми възхитително мека, а дневният крем я озарява! Благодаря за висококачествените съставки!

Гергана Костова

Приятно съм впечатлена от детоксикиращия нощен балсам и хидратиращия дневен крем на Wild Cosmetics. При използването им кожата започва да сияе, карат те да се чувстваш прекрасно, близо до природата.
Препоръчвам ви да пробвате тези вълшебни козметични продукти на Wild Cosmetics!

Даниела Ангелова Ненкова

Балсамът е прекрасен! Тенът ми се избистря, кожата е видимо озарена, несъвършенствата избледняват. Благодаря за чудесния продукт, който предлагате!

Гергана Петрова

Страхотен Хидратиращ дневен крем! Попива бързо и лесно, приятен и нежен аромат и чудесна хидратация! Препоръчвам!

Магдалена Маджурова

74.80 лв. 59.00 лв.